Debugging

All posts here are specific to troubleshooting layouts.

Make sure you include the following in your posts title: PEDAL YOUR WORKING ON AND THE SPECIFIC ISSUE

Try to include along with a description of the problem post pictures of your build (board top & bottom, wiring, etc.), and the voltages of your transistor/IC/FET these will make it significantly easier to help get guide you to get your build working
123456 ... 15
Topics (520)
Replies Last Post Views
Seamoon Funk Machine V2 w/ buffered blend doesn`t work!!! by Muffit
2
by kragg
Lumpy's Lemon Drop - noisy! by tracer03
2
by Mulekicker
Castledine The Wizard Switchable Boost (Dirtbox Layouts) by squirrels
2
by squirrels
Maxon OD808 Reissue: Low Output Issue by Patrick1904
1
by Marbles
First project Jan Ray by heyveno
21
by heyveno
SEAMOON FUNK MACHINE by peter1966
2
by peter1966
Help with Paul Cochrane Timmy please! by Zeus11
2
by Marbles
VFE Distortion 3 by FlipGuitarist
5
by FlipGuitarist
Swollen Pickle Voltages by squirrels
1
by squirrels
Swollen Pickle.. IC vs. Transistors by squirrels
0
by squirrels
Preamp replacement by Shevel
0
by Shevel
Sharkfin Help! by Kinski
0
by Kinski
fuzzrocious ram the manparts by AK7IN
2
by AK7IN
Keeley magnetic echo problems by Teddeeh
4
by ithop
Spaceman titan 2 by Bonehead1972
2
by Bonehead1972
Spaceman titan 2 by Bonehead1972
0
by Bonehead1972
Experimenting with OCD = weird results? by UnklePhil
0
by UnklePhil
Help with a vintage electra 500D by D$
6
by Shaker
Fulltone Bassdrive Mosfet NO SOUND by hyperliteBo
13
by aelling
X2 eqd disaster transporters in parallel by Teddeeh
0
by Teddeeh
Pignose Detonator (Red Llama) Low volume by FlexYourHead
0
by FlexYourHead
those of you who have built the Sadowsky bass preamp by Sensei Tim
4
by Sensei Tim
Sunn Beta preamp too loud by Guzz
0
by Guzz
DeProfundis Daughterboard by jghfslk
5
by BetterOffShred
Roland Jazz Chorus JC-120 preamp by Sensei Tim
3
by Kirkus
Erupter Clone - Anders Layout by TMFOH
0
by TMFOH
Ts808 no sound by Lucas1448
0
by Lucas1448
Gravity Wave / EQD Sea Machine - Clean Output no effect by Trent
0
by Trent
Echo Bender by jghfslk
7
by DatsunMan
Amp Help? by squirrels
10
by squirrels
LPB-1 with Mid Boost Filter - need help by vicfiveleven
9
by vicfiveleven
EHX Octave Multiplexer debug by ozzy
6
by andrea83
mutron phasor II schem sought by pjp666
0
by pjp666
Tech 21 SansAmp Classic debugging/fix by aelling
1
by aelling
COLORSOUND ONE KNOB FUZZ WEIRD SOUND by peter1966
5
by induction
123456 ... 15